2014-01-17 00:48:33
Φωτογραφία για Άδωνις για ν/σ ΕΟΠΥΥ: Στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος
«Οι βασικές αρχές του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν αλλάζουν. Αυτό πιυ συζητάμε είναι οι λεπτομέρειες. Καμιά φορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο διάβολος στα ζητήματα της δημόσιας υγείας, ο κ. Α. Γεωργιάδης έσπευσε να πάρει από πάνω του την ευθύνη της μεταρρύθμισης, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «η μεταρρύθμιση έχει την πλήρη υποστήριξη του Πρωθυπουργού και αποτελεί κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση προσωπική μου»!

Λίγο νωρίτερα, οι γιατροί εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου είχαν φύγει έξαλλοι από τη συνάντηση καταγγέλοντας τον υπουργό Υγείας και ζητώντας την απομάκρυνση του.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στους γιατρούς σημείωσε ότι «οι γιατροί επέλεξαν αντί να είναι παρόντες να κάνουν 60 μέρες απεργία. Δεν τους φταίω εγώ σε αυτό, Αν έκαναν την απεργία πιστεύοντας ότι θα κάνουν την κυβέρνηση να υποχωρήσει για τη μεταρρύθμιση έκαναν μεγάλο λάθος».

Πηγή: http://www.onmed.gr/eopyy/306993/adonis-gia-ns-eopuu-stis-leptomereies-kruvetai-o-diavolos/#ixzz2qbXLoAXn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ