2014-01-17 05:30:07
Φωτογραφία για To Yamaha R25 2015 κοντά στην παραγωγή
Το μοντέλο εμφανίστηκε επίσημα σαν πρωτότυπο στο Tokyo Motor Show

Σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, αυτή είναι η πρώτη εικόνα του Yamaha R25 (250 κ.εκ.) παραγωγής. Αντιγράφοντας την αισθητική της αγωνιστικής Yamaha M1 MotoGP, το R25 έρχεται να ανταγωνιστεί στον δρόμο τα Kawasaki Ninja 300, Honda CBR300R και ΚΤΜ RC200.

Το νέο μοντέλο εμφανίστηκε επίσημα σαν πρωτότυπο στο Tokyo Motor Show του περασμένου Νοεμβρίου. Εκεί μάθαμε ότι θα φορά έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, στηριγμένο σε ένα ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο. Το πιρούνι θα είναι συμβατικό και το ψαλίδι από κράμα αλουμινίου.

Τώρα χάρη στην εξ Ιαπωνίας διαρροή ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το κιβώτιο θα έχει έχει 6 σχέσεις, το ολικό μήκος θα είναι 200 εκ., το πλάτος 72 και το ύψος του 114 εκ. --δηλαδή αρκετά πιο συμαζεμένο από ένα R6 του οποίου δανείζεται την γενικότερη αισθητική, κυρίως στο πίσω μέρος.

Αν η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα δείχνει πράγματι το μοντέλο παραγωγής, τότε τελικά το R25 δεν θα φέρει τη μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα αλλά δύο λοξούς προβολείς. Ερωτηματικό παραμένει αν θα αξιοποιηθεί ο χρωματικός συνδυασμός της Μ1. 

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ