2014-01-17 08:52:06
Φωτογραφία για Τι λέει ο Φράγκος Φραγκούλης για τις πιέσεις να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την ένταξη του Φραγκούλη Φράγκου σε πολιτικό σχηματισμό, ενόψει των επικείμενων εκλογών. Τη μια κάποιοι τον βλέπουν να συναντιέται με τον Πολύδωρα αν και ο ίδιος υποστηρίζει με σθένος ότι η τελευταία φορά που τον συνάντησε ήταν το 2010 σε μια εκδήλωση, την άλλη δέχεται πιέσεις για να ενταχθεί στη ΝΔ και να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Τι σκέφτεται άραγε να κάνει; Θα θελήσει να κατέβει στον πολιτικό στοίβο εντασσόμενος σε έναν από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς; Κι αν ναι σε ποιον; Αν όχι γιατί;

Την απάντηση την έχει δώσει από μόνος του κατα την διάρκεια πρόφατης ομιλίας του για την παρουσίαση του βιβλίου "Ποια Τουρκία Ποιοι Τούρκοι", σε κατάμεστη αίθουσα στο Κιλκίς. 

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φράγκος "Εάν με είχαν καλέσει να τους βοηθήσω, θα το είχαν κάνει μια μέρα μετά τις εκλογές. Προφανώς τώρα δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι το οποίο δεν πιστεύω".

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει κάποιοι να συνεχίζουν το στενό μαρκάρισμα, προκειμένου να πεισθεί. Αλλά μέχρι σήμερα ο Φράγκος Φραγκούλης φαίνεται να παραμένει σε αυτήν του την απόφαση.  

ΠΗΓΗ: http://5klik.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8171.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ