2014-01-17 12:22:08
Φωτογραφία για «Να μείνει μακριά της ο Ολάντ» λένε οι γιατροί της Τριερβελέρ
Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την επίσημη σύντροφο του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, έχουν συστήσει στο Γάλλο πρόεδρο να μην... την επισκεφθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό εδώ και μία εβδομάδα.

Η ίδια ωστόσο έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι ο Ολάντ της έστειλε σοκολατάκια και λουλούδια, σύμφωνα με αναφορές ραδιοφωνικών σταθμών.

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Closer για την κρυφή σχέση του γάλλου προέδρου με την 41χρονη ηθοποιό, Ζιλί Γκαγιέ.

Την Πέμπτη, ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL ισχυρίστηκε ότι μίλησε με την Τριερβελέρ, η οποία τούς είπε ότι δεν έχει δει τον Ολάντ από την περασμένη Παρασκευής, αλλά δεν νιώθει εγκαταλελειμμένη από εκείνον.

Οι γιατροί είπαν ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα και τον συμβούλευσαν να μείνει μακριά της.

«Ο Φρανσουά Ολάντ δεν έχει επισκεφθεί ακόμη τη Βαλερί στο νοσοκομείο, αλλά η η ίδια η Τριερβελέρ δεν θέλει ο κόσμος να νομίσει ότι την παραμελεί σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της. Εχει αφήσει να γίνει γνωστό ότι οι γιατροί είναι αυτοί που δεν επέτρεψαν στον γάλλο πρόεδρο να πάει να τη δει... μία συνήθης πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης», τόνισε ο σταθμός.


Ο RTL ανέφερε ακόμη ότι η Τριερβελέρ «προς το παρόν κρατείται σε απόσταση από τη συνοδεία της για να της δωθεί ο χώρος για να ξανασταθεί στα πόδια της. Αλλά ο Φρανσουά Ολάντ μιλά με την ιατρική ομάδα και τους συνάντησε κατ'ιδίαν».

Η 48χρονη επίσημη σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας λέγεται ότι είναι πολύ κουρασμένη σε σημείο που δεν μπορεί να σηκωθεί και υποφέρει από χαμηλή πίεση και χαμηλό ηθικό. «Ελπίζει ότι θα φύγει με ψηλά το κεφάλι και δείχνει πρόθυμη να παλέψει τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά της»

Ο ίδιος σταθμός μετέδωσε ότι η Τριερβελέρ έχει αφήσει να γίνει γνωστό ότι δεν έπαθε «νευρικό κλονισμό» όταν ο Ολάντ εξομολογήθηκε τη σχέση του με την Γκαγιέ, λίγες ώρες πριν το Closer στην ειδική έκδοσή του ισχυριστέι ότι ο Ολάντ φεύγει κρυφά από το Μέγαρο των Ηλυσίων για να συναντά την ηθοποιό. Άλλες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρουν ότι η Τριερβελέρ είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα στον σύντροφό της και να δώσει μάχη για να σωθεί η σχέση τους.

Το Le Nouvel Observateur ανέφερε ότι «δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μαζέψει τα πράγματά της. Είναι πρόθυμη να τον συγχωρήσει, αλλά όχι να φύγει».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο γάλλος πρόεδρος αρνήθηκε να απαντήση στις ερωτήσεις για τη σχέση του με την Γκαγιέ, ενώ δεσμεύθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση πριν από την επίσκεψή του τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα.
Έθνος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ