2014-01-17 21:36:09
Φωτογραφία για Hμερίδες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014 και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο ημερίδες που διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με θεματολογία γύρω από το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014 και τη Φορολόγηση των... Αγροτεμαχίων. Οι ημερίδες διοργανώθηκαν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο Καστέλλι και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο Αρκαλοχώρι και σε αυτές συμμετείχαν αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Τις εργασίες των ημερίδων χαιρέτησε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας συνεχίζει σταθερά την πολιτική που εφαρμόζει για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.

Στη διάρκεια των ημερίδων οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητάς τους, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις καταθέτοντας τα ερωτήματά τους. Πιο συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014, τα ηλικιακά κριτήρια ένταξης και το ύψος των ενισχύσεων. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Γεωπόνος κ. Μανώλης Φραγκιαδάκης.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη Φορολόγηση των Αγροτεμαχίων έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα μέχρι σήμερα δεδομένα, τις κατηγορίες των αγροτών που υποχρεούνται να τηρούν Βιβλία Εσόδων – Εξόδων και το τι πρέπει να προσέξουν στην τήρηση των βιβλίων. Τις σχετικές πληροφορίες έδωσε ο Γεωπόνος κ. Γιώργος Αποστολάκης, Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4153 - Με το βλέμμα του Στάθη!..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
4153 - Με το βλέμμα του Στάθη!..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ