2014-01-18 04:45:06
Φωτογραφία για Μανούσος: «Απ' τα ωραιότερα της καριέρας μου»
Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Γιώργος Μανούσος, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα απ' τα ωραιότερα της καριέρας του.

Στη σύζυγό του και στο παιδί που περιμένει να έρθει στη ζωή αφιέρωσε το βραβείο ο αρχηγός της Καλλονής στη δηλώσεις του, μετά τη βράβευσή του από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Κώστα Παπαδόπουλο.

Το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο ΟΑΚΑ και έκανε το 2-1 επί του Άρη, το χαρακτήρισε ως ένα απ' τα πιο ωραία της καριέρας του. «Είναι πάρα πολύ όμορφο να πετυχαίνεις ένα τέτοιο γκολ και να παίρνεις ένα βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου και στο παιδί που περιμένω».

«Ήταν ένα όμορφο γκολ, απ' τα πιο ωραία που έχω βάλει στην καριέρα μου, το καλύτερο ήταν ότι ήταν το δεύτερο γκολ κι εκεί πήρε η ομάδα ψυχολογία για τη νίκη.»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας δήλωσε: «Να συνεχίσει να βάζει τέτοια γκολ, να βοηθήσει την ομάδα γιατί με την προσφορά του και με τα γκολ που πετυχαίνει βοηθάει την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους οποίους εξαρχής έχουμε θέσει και ο στόχος είναι η παραμονή μας στην κατηγορία»..
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ