2014-01-18 11:14:18
Φωτογραφία για «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τα ερυθρόλευκα... ψώνια από την Πλατεία συνεχίζονται, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται έτοιμοι να κλείσουν και τον Γιάννη Ανέστη του Πανιωνίου.

Οι αγορές παικτών από τον Πανιώνιο έχουν αποδειχθεί άκρως επιτυχημένες για τους ερυθρόλευκους και όπως όλα δείχνουν μετά τους Κολοβό, Αυλωνίτη, πρόκειται να γίνει δικός τους και τρίτος παίκτης από τη Νέα Σμύρνη τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα θέλει τον Γιάννη Ανέστη να κλείνει -αν δεν έχει ήδη κλείσει- το προσεχές διάστημα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη «Sportday».

Είναι δεδομένη άλλωστε η επιθυμία των ερυθρόλευκων να κινούνται για τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες παίκτες και ο 23χρονος τεματοφύλακας του Πανιώνιου έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε φέτος. Η κατάταξη των τερματοφυλάκων εξάλλου αναμένεται να αλλάξει αρκετά στο Λιμάνι το καλοκαίρι, αφού μπορεί να υπάρχει ο νεαρός Γιαννιώτης, όμως ο Κάρολ αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ πολύ πιθανό είναι να φτάσει και πρόταση για τον Μέγιερι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ