2014-01-18 23:52:27
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού για 19.1.2014 από το meteo-news.gr
Τοπικές νεφώσεις αναμένουμε την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα Δυτικά και Βόρεια θα είναι πιο αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές,κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικανικής σκόνης.

Η θερμοκρασία, σε ανοιξιάτικες τιμές , θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 11 έως 19βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα .

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 και από το απόγευμα και μετά τα 8 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις,και θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις,και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. . Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 6 με 7 μποφόρ.

*Για λεπτομερείς προγνώσεις παρακολουθήστε τα καθημερινά δελτία καιρού στο meteo-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ