2014-01-19 13:40:04
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΜΟΥΝ!
Αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (20/01, 19.30), έχουν αρχίσει να μετρούν στον Ολυμπιακό.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον «αιώνιο» αντίπαλο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1, έχοντας στο πλευρό τους και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στη διάθεσή του, πλην δηλαδή των γνωστών τραυματιών Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, συμπεριλαμβανομένου και του Τζαμάριο Μουν.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα με τη νέα του ομάδα, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς αποκτήθηκε μετά την έναρξή του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων τον άφησε εκτός αποστολής στο προηγούμενο ματς για την Basket League ΟΠΑΠ, κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μιας και κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Αμερικανός φόργουορντ δηλώνει πλέον πανέτοιμος να βοηθήσει το Θρύλο, παραμένει άγνωστο όμως εάν πράγματι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον χρησιμοποιήσει και για πόσο χρόνο κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς πρόκειται για ντέρμπι, ο Τζαμάριο Μουν θα πρέπει να μπει κατευθείαν στα ...βαθιά κι ας είναι το πρώτο παιχνίδι του με τα ερυθρόλευκα. Τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες προσπάθησαν, τις προηγούμενες ημέρες, να τον βάλουν στο κλίμα και απομένει να διαπιστωθεί εντός παρκέ ο βαθμός προσαρμογής του στη νέα ομάδα του και το κατά πόσο μπορεί να τη βοηθήσει ουσιαστικά, δίνοντας «ανάσες» στους υπόλοιπους παίκτες ρακέτας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ