2014-01-19 14:19:16
Φωτογραφία για Και η Σαμπντόρια θέλει Μπουρντίσο
Ο Νικολάς Μπουρντίσο έχει γίνει ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της Serie A αυτή τη στιγμή, με την τελευταία ομάδα που μπήκε στο κόλπο για την απόκτησή του να είναι η Σαμπντόρια.

Mετά από τη Τζένοα, και η έτερη ομάδα της Γένοβας εμφανίζεται διατεθειμένη να συμμετάσχει στην άτυπη κούρσα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για χάρη του Νικολάς Μπουρντίσο, ο οποίος αποκάλυψε ότι θέλει να φύγει από τη Ρόμα λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του.

Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport", ο 33χρονος Αργεντίνος στόπερ θα αποχωρήσει από το "Ολίμπικο" αλλά θα παραμείνει στην Ιταλία, με τη Σαμπντόρια να εμφανίζεται δυναμικά στο προσκήνιο με στόχο να αποσπάσει την υπογραφή του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός έμπειρου αμυντικού και έχει ως ατού το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει στον Μπουρντίσο το χρόνο συμμετοχής που ψάχνει, προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο επικείμενο Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις δύο ομάδες της Γένοβας, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχουν εκδηλώσει και οι Βαλένθια και Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπως επίσης και ο Ολυμπιακός που ψάχνει παίκτη για το κέντρο της άμυνας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σιόβα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ