2014-01-19 16:39:42
Φωτογραφία για ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το Club SEAT υποδέχεται το 2014 και…σας κάνει το τραπέζι!
Το Club SEAT υποδέχεται το 2014 και…σας κάνει το τραπέζι στο “κλίμα-κλήμα”!

Το Club SEAT δίνει την ευκαιρία σε ένα από τα μέλη του, να απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα στο πρότυπο wine bar-restaurant "κλίμα-κλήμα" παρέα με τους φίλους του και ένα αγαπημένο μοντέλο SEAT.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε ένα δωρεάν πλήρες γεύμα για 4 άτομα στο wine bar-restaurant "κλίμα-κλήμα" με συντροφιά ένα SEAT για 3ήμερο Test Drive.

Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο έμπειρος οινολόγος γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους στο "κλίμα-κλήμα" ένα Ελληνικό Wine Bar μοναδικό και όμως τόσο οικείο. Το νέο wine bar-restaurant άνοιξε στα Μελίσσια και σας περιμένει να απολαύσετε ελληνικό εξαιρετικό κρασί και γευστικές δημιουργίες από προϊόντα της ελληνικής γης. Με περισσότερες από 100 ετικέτες Ελλήνων παραγωγών, το «κλίμα-κλήμα» περιμένει όλους εκείνους που γνωρίζουν αλλά και εκείνους που θέλουν να μάθουν τα μοναδικά κρασιά και τις υπέροχες γεύσεις της χώρας μας.


Το wine bar-restaurant λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη 18:00-01:30, Παρασκευή - Σάββατο 18:00-03:30, Κυριακή 13:00-19:00 και σας περιμένει για να σας ταξιδεύσει και να σας μαγέψει με τις εκρηκτικές γεύσεις και τα πλούσια αρώματα της Ελλ-οινικής παραγωγής.

Κάνε κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ το τυχερό μέλος του μήνα που θα απολαύσει γευστικά πιάτα και ελληνικό εξαιρετικό κρασί στο "κλίμα-κλήμα" παρέα με ένα αγαπημένο μοντέλο SEAT!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ