2014-01-19 20:40:04
Φωτογραφία για SERIAL... KILLER Ο ΕΤΟ «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τον Σάμιουελ Ετό να μεταμορφώνεται στον... «killer» του παρελθόντος (χατ-τρικ), η Τσέλσι σάρωσε 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έβαλε να κάνει… το θεατή στη μάχη του τίτλου!

Χτυπώντας την αδύναμη άμυνα των "κόκκινων διαβόλων" οι «μπλε» καθάρισαν την ομάδα του Μόγιες και έμειναν σε απόσταση βολής απ’ την κορυφή της Premier League.

Παρόλο που η Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα και έχασε ευκαιρίες, ο Ετό ήταν αυτός που σκόραρε, με σουτ που κόντραρε στον Κάρικ. Η Μάντσεστερ έφτασε μια ανάσα απ’ την ισοφάριση με τον Γουέλμπεκ, αλλά ο Ετό την τιμώρησε στην αντεπίθεση.

Κι όταν η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League πίστεψε ότι μπορεί ν’ αναδιοργανωθεί μετά το ημίχρονο… ο Σάμιουελ Ετό έθαψε τις όποιες ελπίδες της, εκμεταλλευόμενος απόκρουση του Ντε Χέα.

Έτσι, το μόνο που απέμενε στους «κόκκινους διάβολους» ήταν να σώσουν την τιμή τους και παρόλο που το κατάφεραν με τον Ερνάντες, η νίκη της Τσέλσι παρέμεινε επιβλητική και επιβεβαίωσε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει.

Πλέον το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρωταθλητές στη φετινή μάχη του τίτλου είναι να την… παρακολουθούν απ’ την έκτη θέση όπου παρέμειναν.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ