2014-01-19 23:34:14
Φωτογραφία για ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ Ο ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ!
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2014 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Οι πιτσιρικάδες του Νίκου Τοπολιάτη ο οποίος πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο, νίκησαν 0-2 τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς πίσω από τον Εργοτέλη, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους. Οι Έφηβοι του Θρύλου μπορούν να καλύψουν αυτή τη διαφορά και να πάρουν την πρώτη θέση στον πίνακα της Superleague K17.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Αμαραντίδης στο 81ο λεπτό ο οποίος ήταν αυτός που άλλαξε και τη ροή του αγώνα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Χαντζάρας ο οποίος μπήκε από το πλάι της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ασημάκης, Σκευοφύλαξ, Νικηφόρος, Η. Στεφανίδης, Κρασουδάκης, Σκούρτης, Κοκκινάκης, Πλατινάκης, Κοντορινάκης, Παπαδάκης, Σκουλουδάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ν. Στεφανίδης, Μυλωνάκης, Καζάκος, Βαρουξάκης, Φωτεινός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Νιάρρος, Πεχλιβανίδης, Ράντζα, Τόλι, Παπουτζίδης (70’ Χρήστου), Παπανικολάου, Χαντζάρας, Γιαννόπουλος (90’ Τσιαφίτσας), Μανθάτης (84’ Μιχαλακέλης), Αράπης (63’ Αμαραντίδης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ας τους ξεπεράσουμε!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ας τους ξεπεράσουμε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ