2014-01-20 12:54:16
Φωτογραφία για H Νeoset κάνει νέο ξεκίνημα από την Πάτρα!
Το νέο κατάστημα "Νeoset", στην οδό Πατρών Κλάους 183, στην περιοχή Περιβόλα - Πάτρα, άνοιξε τις πόρτες του στους κατοίκους της πόλης με την προσωπική ευθύνη του γνωστού συμπολίτη και έμπειρου επιχειρηματία Άγγελου Αγγελακόπουλου.

Η νέα διεύθυνση του καταστήματος μέσα από συνεργασίες με τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα Ελληνικά εργοστάσια παραγωγής, εξασφάλισε κορυφαία ποιότητα και θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην μάρκα που αγαπήθηκε και εξακολουθεί να ζητιέται από τους Έλληνες καταναλωτές.

Σε έναν νέο χώρο 1000 τ.μ. -σε 3 επίπεδα- η Νeoset Πάτρας μας καλωσορίζει στον κόσμο του design και του επίπλου. Παράλληλα υπογραμμίζει δυναμικά την παρουσία της στην πόλη μας με τις χαμηλές τιμές της.

Το κοινό έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία ανανεωμένη γκάμα επίπλων για όλους τους χώρους του σπιτιού. Επιπλέον, η ανανεωμένη συλλογή neoset Home Accessories εκπλήσσει με τα εντυπωσιακά φωτιστικά της και τα μοντέρνα χαλιά και λευκά είδη.

Επίσης, η neoset Πάτρας έχει εντάξει στο δυναμικό της σύμβουλους διακόσμησης οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για να καλύψουν εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ