2014-01-20 15:07:16
Φωτογραφία για «ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ»
Πάρα πολύ καλός ήταν στην αναμέτρηση και τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Λεβαδειακού ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός των ερυθρόλευκων άνοιξε το δρόμο για τη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε, ενώ βοήθησε σε πολλούς άλλους τομείς, προσφέροντας πάμπολλες λύσεις.

Οι συμπατριώτες του, όπως είναι φυσικό, είναι κατενθουσιαμένοι από τις εμφανίσεις του και ειδικά από την τελευταία, κάτι που αποδεικνύεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "nigerianobservernews.com", σύμφωνα με το οποίο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας ενόψει Μουντιάλ.

«Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής», τιτλοφορείται το δημοσίευμα, για να συνεχίσει «Ο Μάικλ Ολαϊτάν έλαμψε ξανά για τον Ολυμπιακό, αυξάνοντας τις πιθανότητές του να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παγκόσμιο Κύπελλο. Ο διεθνής στράικερ ήταν ο ήρωας για την ομάδα του, καθώς σκόραρε στο 2-0 με τον Λεβαδειακό. Σκόραρε στο 54', οκτώ μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, παίρνοντας τη θέση του Κώστα Μήτρογλου. Έχει συμπεριληφθεί από το MTNFootball.com στους 40 παίκτες της προεπιλογής του Στέφεν Κεσί για το παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, που θα γίνει τον Ιούνιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ