2014-01-20 15:22:18
Φωτογραφία για Ποιο γνωστό μοντέλο έγραψε: «Σάσα Σταμάτη βούλωσε το επιτέλους το βρωμόστομα σου»
Την Παρασκευή πολλά ακούστηκαν στο πρωινό του Αντ1 για το ρεπορτάζ που αφορούσε την κρίση στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου τον mini χωρισμό και όλα όσα διαδραματίστηκαν σε γνωστό καφέ μπαρ στην Ηλιούπολη.

Όπως ήταν φυσικό δεν ήταν λίγοι αυτοί που χωρίς να ξέρουν εξέφρασαν για μια ακόμη φορά άποψή. Άλλωστε όπως είπε και ο Λιάγκας: «Έγω πληρώνομαι για να λέω και να κρίνω γνώμες άλλων».

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο η Σάσα Σταμάτη «άπλωσε το θέμα» σωστά μέχρις ενός σημείου, όμως δυστυχώς για μια ακόμη φορά ξεπέρασε τα όρια φωτογραφίζοντας την Άρτεμη Αστεριάδη. Μια μοντέλα που εδώ και λίγο καιρό εργάζεται στο Teatro και παλιότερα το όνομά της είχε παίξει αρκετά σε ένα σενάριο που την ήθελε μαζί με τον νεαρό ηθοποιό.

Ο τρόπος που μίλησε η Σάσα για την Αστεριάδη ήταν χυδαίος. Έτσι η ξανθιά μοντέλα απάντησε μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook. Τι έγραψε: «Κ.Σασα Σταμάτη βούλωσε το επιτελούς λιγο αυτο το βρωμόστομα σου γιατί απευθύνεσαι σε ανθρώπους όχι σε ζώα κ δεν είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου αλλα στην τηλεόραση !κ όσο για την δήλωση σου να σε ενημερώσω οτι εγώ δουλεύω εδω κ 4 χρονια στο teatro!!!ο φίλος σου ο Μάνος έρχεται στην δουλεια μου κ στην παρέα μου δεν παω εγώ στην δουλεια του!!κ το μονο πράγμα που με νοιάζει στην ζωή μου και κυνηγάω …ειναι η δουλεια κ το μεροκάματο μου! Κ αντε κ @@@@@@ Μάνο Ιωάννου !!!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ