2014-01-20 15:30:06
Φωτογραφία για Θες δε θες, θα πεις χρόνια πολλά στον Αντώνη... μετά από τηλεφώνημα της Συγγρού
Έγινε και αυτό. Η Συγγρού επιστράτευσε το τηλεφωνικό της κέντρο για να κινητοποιήσει τα στελέχη της πολιτικής επιτροπής και όχι μόνο για να πουν χρόνια πολλά στον Αντώνη αυτοπροσώπως, στο κτίριο της Συγγρού, όπως έλεγε το «τηλεφώνημα», καθώς ο Πρόεδρος θα δεχόταν εκεί τους «φίλους» του, το απόγευμα της ονομαστικής του εορτής.

Φαίνεται πως η δημοτικότητα του Αντώνη Σαμαρά είναι τόσο ψηλή ακόμη και εντός του κόμματός του που μηχανεύτηκαν την κινητοποίηση των στελεχών για να ανεβάσουν το ηθικό του Προέδρου ..αλλά και για να καταγράψουν οι κάμερες έναν εορταστικό Αντώνη πλημμυρισμένο στις αγκαλιές.

Πάντως όσοι εκ της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ανταποκρίθηκαν στο τηλεφώνημα και προσέτρεξαν υπό την απειλή της δυσμένειας να πουν χρόνια πολλά στον Πρόεδρό τους, είχαν τη χαρά να συνευρεθούν, έστω και για λόγο άσχετο με την πολιτική, αφού όπως διαμαρτύρονται, το όργανό τους έχει καταργηθεί από τη μέρα που η ΝΔ έγινε μνημονιακή και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Τρόικα και τη γνωστή τριανδρία..
news4all.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ