2014-01-20 16:14:19
Φωτογραφία για ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού έχει βαλθεί να διαψεύσει για ακόμα μία φορά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού του στη μέση, υπολογιζόταν να είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Μόλις την περασμένη Παρασκευή (17/01) ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μία ημέρα μετά συμμετείχε και στο ομαδικό, αλλά στο πρώτο κομμάτι που δεν έχει επαφή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Πλέον, δηλώνει ακόμα καλύτερα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας!

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (24/01, 21.30) στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα». Ο 28άχρονος φόργουορντ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εξαιτίας της κήλης που έχει, καθώς η φαρμακευτική αγωγή και η αποθεραπεία που ακολουθεί αποδίδουν καρπούς.

Φυσικά, δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (20/01, 19.30), για την Α1, αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του αμέσως μετά και εφόσον τα καταφέρει χωρίς να πονάει θα ακολουθήσει την αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης για τη Βιτόρια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ