2014-01-21 09:43:38
Φωτογραφία για Έρχονται βροχές από σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα υπάρξουν και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς.

Ίδιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και στη Μακεδονία και τη Θράκη, όπου υπάρχει η πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο τη δυτική Στερεά και αργότερα στη δυτική Πελοπόννησο, ενώ βαθμιαία χιονιά θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο μέχρι 8 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και υπάρχει η πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων αργότερα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7, τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ