2014-01-21 10:20:08
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΕΧΩΣΕ» ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ανδρέα Σάμαρη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Μίτσελ και γι' αυτό του έβαλε... χέρι στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα και ακόμα κι αν πρόκειται για παίκτες που είναι βασικοί στα πλάνα του, δεν θα διστάσει ούτε να τους τα «χώσει», ούτε όμως και να τους αφήσει στον πάγκο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Σάμαρη, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων είχε τετ α τετ με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος και του έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Συγκεκριμένα του είχε ζητήσει να «σπάει» τη μπάλα είτε δεξιά, είτε αριστερά, ώστε να αναπτύσσονται οι ερυθρόλευκοι από τα άκρα, αλλά ο διεθνής μέσος δεν υπάκουσε στις εντολές του.

Ο Σάμαρης «έφτιαχνε» παιχνίδι κυρίως από τον άξονα, με αποτέλεσμα η πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών να «μπλοκάρει» επιθετικά τον Ολυμπιακό και γι' αυτό τον λόγο ο Μίτσελ τα «έχωσε» στον παίκτη του, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ