2014-01-21 11:40:02
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ... «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΕΣΚΟΥΝΤΕ
Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ζουλιέν Εσκουντέ. Ο Γάλλος στόπερ αφήνει την Πόλη και την Μπεσίκτας, είναι θετικός να πιάσει Λιμάνι ως το τέλος της σεζόν και όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Ιδιαίτερο σημείο στην υπόθεση του 34άχρονου, είναι το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μίτσελ. Συγκεκριμένα ήταν μαζί το 2012 στη Σεβίλλη και μάλιστα ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού, τον είχε στις βασικές του επιλογές. Παράλληλα πρόκειται για Γάλλο, άρα για ποδοσφαιριστή που ούτως ή άλλως γνωρίζουν καλά τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο Πιέρ Ισά.

Ο Εσκουντέ που είναι 13 φορές διεθνής (ως το 2010), έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει και παραστάσεις εκεί με την ομάδα της Ανδαλουσίας όπου συνολικά έπαιξε για μια 7ετία. Φέτος στην Μπεσίκτας, έχει 11 συμμετοχές. Δεν είναι βασικός, αλλά δεν είναι και… απενεργοποιημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", στην διερευνητική επαφή που έγινε με τον παίκτη (ο οποίος δεν αποκλείεται να μπορεί να φύγει ακόμη και σαν ελεύθερος) είναι θετικός σε συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν, με την οψιόν για ακόμη έναν χρόνο να ανήκει στον Ολυμπιακό.


Δεν είναι εξακριβωμένο ότι πρόκειται για την πρώτη λύση των ερυθρόλευκων. Φαίνεται όμως να είναι μέσα στις «βασικές υποψηφιότητες». Στους δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα εξετάσουν σοβαρά τα επόμενα 24ώρα. Τώρα που έφτασε η ώρα της επιλογής.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ πιθανότατα αύριο και αυτό είναι επίσης ένα γεγονός που θα φέρει εξελίξεις στην υπόθεση της αντικατάστασης του Δημήτρη Σιόβα, στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ