2014-01-21 16:00:15
Φωτογραφία για 5+1 δύσκολα fashion trends και πώς να τα συνδυάσεις!
Υπάρχουν μερικά trends τα οποία είναι αρκετά δύσκολα. Και όταν λέμε δύσκολα εννοούμε δύσκολο να συνδυαστούν. Δες 6 τέτοια trends και ιδέες για να τα συνδυάσεις.

Κοστούμι με ρίγες

Θέλεις να λανσάρεις το συγκεκριμένο στυλ αλλά παρόλα αυτά να εξακολουθείς να δείχνεις και να είσαι γυναίκα. Για να κάνεις πιο θηλυκό το ριγωτό κοστούμι φόρεσε ένα ζευγάρι γόβες και μία τσάντα. Μην ξεχάσεις τις λεπτομέρειες στο μακιγιάζ σου. Βάψε τα χείλη και τα νύχια σου ροζ. Μπορεί να πρόκειται για λεπτομέρειες αλλά αυτές είναι που θα κάνουν τη διαφορά.

Μεγάλα σκισίματα

Έχει φορεθεί πολύ στις πασαρέλες αλλά στην πραγματική ζωή οι φούστες με μεγάλο σκίσιμο είναι λίγο πιο δύσκολο να συνδυαστούν δείχνοντας στυλάτες. Συνδύασε μία τέτοια φούστα με ένα φαρδύ πουλοβεράκι από πάνω.

Γλιστερό φόρεμα

Πρώτα εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Louis Vuitton και μας θύμισε τα κομπινεζόν της δεκαετίας του ’90. Έπειτα το πήραν οι fashion bloggers και έκαναν τέλειους συνδυασμούς για να το φοράνε τα πρωινά. Για να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω επιμελώς ετιμέλητα, διαφορετικά μπορεί το λουκ σου να γίνει βραδινό. Κατά τα άλλα φόρεσε ένα δερμάτινο τζάκετ από πάνω για να το κάνεις καθημερινό και ένα τσαντάκι φορεμένο χιαστί.


Ροζ σατέν

Αν έχεις μία φούστα ροζ σατέν προσπάθησε να την ταιριάξεις με άλλου είδους και άλλων χρωμάτων υφάσματα. Μην προσπαθήσεις να βρεις ασορτί μπλουζάκι. Λίγο μαύρο μπορεί να ολοκληρώσει το λουκ σου.

Απαλό παλτό

Υπάρχουν μερικά παλτό τα οποία είναι πολύ λεπτά και πολύ γλιστερά. Ιδανικός τρόπος για να τα φορέσεις είναι να τα δέσεις με μία ζώνη στη μέση σου και έπειτα να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι τακούνια τα οποία έχουν αυστηρό σχέδιο.

Χρωματιστό δερμάτινο τζάκετ

Στην πασαρέλα το είδαμε συνδυασμένο με ίδιου χρώματος ρούχα. Στην καθημερινή ζωή όμως κάτι τέτοιο είναι λάθος. Φόρεσέ το με ένα απλό t-shirt και ένα τζιν παντελόνι ή με ένα άλλου χρώματος φόρεμα για να γίνει αντίθεση.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ