2014-01-21 20:34:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΣΚΟΥΝΤΕ
Ο εκπρόσωπος του Εσκουντέ τόνισε στο "gazzetta.gr" πως δεν υπάρχει κρούση από τον Ολυμπιακό και ότι ο παίκτης του δεν θα φύγει τον Γενάρη από την Μπεσίκτας, όπου είναι ευτυχισμένος.

Αρχικά ο Μπρούνο Σατίν σχολίασε για τον Εσκουντέ και τον Ολυμπιακό πως... «έχω ακούσει και διαβάσει και εγώ διάφορα για τον Ζουλιέν. Δεν υπάρχει όμως τίποτα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την ελληνική ομάδα. Δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας για τον Εσκουντέ».

Ως προς το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γάλλου αμυντικού της Μπεσίκτας ο εκπρόσωπός του ήταν κατηγορηματικός... «Υπάρχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπεσίκτας. Ο Ζουλιέν είναι ευτυχισμένος στην Μπεσίκτας και δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη. Η ομάδα είναι επίσης ικανοποιημένη από εκείνον.

Όταν θα τελειώσει το συμβόλαιό του θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε όμως δεν υπάρχει το παραμικρό. Ο Εσκουντέ θα μείνει στην Τουρκία. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πάνω σε αυτό».

Οι Τούρκοι πάντως από την μεριά τους επιμένουν πως υπάρχει... θέμα με Εσκουντέ και Ολυμπιακό και πως ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να πιάσει Λιμάνι τον Ιανουάριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Don’t Back Down...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Don’t Back Down...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ