2014-01-22 04:17:12
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σε ισχύ - Που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα
Αρκετά άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι ο καιρός από χθες, Τρίτης 21 Ιανουαρίου στην δυτική, κεντρική αλλά και βόρεια Ελλάδα.

Έρχονται σφοδρές καταιγίδες

Μετά τις 25 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα δεχτεί ένα αρκετά μεγάλο σύστημα βροχοπτώσεων αλλά και χιονοπτώσεων, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση σε όλη την χώρα και κυρίως στα βορειότερα της τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται μετά τις 25 Ιανουαρίου, η χώρα μας να δέχεται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα πιο δυτικά, βόρεια και κεντρικά τμήματα της Ελλάδας θα δεχτούν τα μεγαλύτερη ύψη βροχής.

Μετά τις 26 Ιανουαρίου και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα 26 με 29 περίπου του μήνα, η θερμοκρασία ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα θα πέσει και οι βροχές ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας, θα μετατραπούν σε χιονοπτώσεις. Φαίνεται χιόνια να πέφτουν και σε ορεινά και ίσως και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας.


Βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα έντονες θα δεχτεί κυρίως η δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο βροχές θα πέσουν και στην νότια και ανατολική χώρα.

Πυκνό χιόνι στα Χιονοδρομικά Κέντρα

Πυκνά χιόνια θα πέσουν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά, σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας. Η θερμοκρασία θα πέσει και όλα δείχνουν ότι επιτέλους τα χιονοδρομικά μας κέντρα θα δεχτούν αξιόλογες χιονοπτώσεις για να λειτουργήσουν.

Οι λάτρεις του σκι θα απολαύσουν από την άλλη εβδομάδα χιόνια στα χιονοδρομικά. Τα περισσότερα χιόνια φαίνεται να πέφτουν σε χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδα, ωστόσο και στην κεντρική Ελλάδα θα πέσουν αξιόλογες χιονοπτώσεις στα χιονοδρομικά Μετά λοιπόν τις 25-26 Ιανουαρίου, προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας και όχι μόνο Πηγή: στοιχεία απο greek weather.org
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ