2014-01-22 10:01:25
Φωτογραφία για Eλλάδα, η χώρα του ωχαδερφισμού!!!
Έλα μωρέ εντάξει Του Κώστα Πικραμένου

Ότι δεν έχουμε οργανωμένο Κράτος το γνωρίζουμε εδώ και αρκετές δεκαετίες. Όπως γνωρίζουμε και τις αιτίες για αυτό: κομματοκρατία, πελατειακό κράτος, διαφθορά, ωχαδελφισμός και ατιμωρησία. Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται πλημμελώς. Και όταν γίνει η 'στραβή' ουδείς πολιτικός προϊστάμενος παραιτείται ενώ οι υπηρεσιακοί υπεύθυνοι πέφτουν στα «μαλακά» μετά από ΕΔΕ αμφιβόλου κύρους.

Τα παραδείγματα αμέτρητα. Θα αναφέρω αποσπασματικά μόνο μερικά που έμειναν στη μνήμη της κοινής γνώμης:

-Τουρκική εισβολή στη Κύπρο (Φάκελος της Κύπρου)

-Το φιάσκο της επιχείρησης ΝΙΚΗ στη Κύπρο με τα NorΑtlας σε κατάσταση παροπλισμού

-Οι άδειες μπαταρίες των ΟΥΚ στα Ιμια,

-Η παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους,

-Η δραπέτευση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο (2 φορές!!)

-Οι δραπετεύσεις Ρωχάμη,


-Το φιάσκο της οδού Νιόβης,

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133215

-Το φιάσκο της Ριανκούρ

-Οι αποφυλακίσεις τρομοκρατών λόγω παρέλευσης 18μηνου (Μαζιώτης-Ρούπα),

-Η αδυναμία σύλληψης της 17Ν επί 27 χρόνια,

-Η δολοφονία συνοριοφυλάκα στη Φλώρινα (χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο)

-Το θανατηφόρο ατύχημα στον Ωρωπό με το κληρωτό Πεζοναύτη – οδηγό του Μ-113

-Η δολοφονία του υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ

 και πόσα άλλα Η έλλειψη οργανωμένου Κράτους στους τομείς Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Εξωτερικών και Δικαιοσύνης κοστίζει ανθρώπινες ζωές. Όταν «πέφτει» το taxisnet υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν χάνονται ζωές.

Όταν όμως ο Χριστόδουλος Ξηρός, καταδικασμένος σε πολλάκις ισόβια ως δολοφόνος-μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, παίρνει 7 άδειες σε 15 μήνες τότε η Αστική Δημοκρατία είναι φαρσο-κωμωδία και το Κράτος μπάχαλο.

Αθανασίου και Δένδιας αν είχαν ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ (που δεν έχουν) θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ο πρώτος επειδή προΐσταται του Σωφρονιστικού συστήματος που «απελευθέρωσε» το Ξηρό (χωρίς καν ηλεκτρονικό βραχίολι) και ο δεύτερος επειδή προΐσταται της Αντιτρομοκρατικής, που όφειλε να τον παρακολουθεί ακόμη και στην τουαλέτα. Αλλά εδώ είναι ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΑΝ και το σύνθημα που όλους μας ενώνει «έλα μωρέ εντάξει».

Απορώ πως η Αμερικανική Πρεσβεία δεν παρένεβη από τη πρώτη στιγμή που ο Ξηρός άρχισε να παίρνει άδειες. Δε γνώριζε το κλιμάκιο της CIA που γευματίζει στο Hilton ότι ο Ξηρός έκανε holidays in Macedonia; Δεν τον παρακολουθούσαν οι ίδιοι; Μου φαίνεται αδιανόητο για μια χώρα που διαθέτει τη NSA!

Ο Σαμαράς πυροβόλησε τα ίδια του τα πόδια. Το αντάρτικο πόλης που τώρα ξεκινάει με τους Βετεράνους Μαζιώτη – Ξηρόκαι τα πιτσιρίκια της Σέχτας και των Πυρήνων της Φωτιάς θα στείλει όσους λαϊκούς δεξιούς είχαν απομείνει στη ΝΔ σούμπιτο στη παλιοπαρέα του Κασιδιάρη. Όσους Χρυσαυγίτες και αν προφυλακίσουν, η τριανδρία Σαμαράς-Λαζαρίδης-Φαήλος δεν θα προλάβει να κάνει Πάσχα....Το Στρασβούργο για πρώτη φορά μετά την ίδρυση της ΕΕ θα φιλοξενήσει καθαρόαιμους ΝΑΖΙ με την ευγενική χορηγία της Αστικής Φαρσοκωμωδίας που ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία. Άλλη μια πρωτοκαθεδρία για την Ελλάδα μετά την πρώτη θέση στην ανεργία και τη διαφθορά.

Έλα μωρέ εντάξει...

Ο Κώστας Πικραμένος είναι συγγραφέας του αποκαλυπτικού βιβλίου «Η Νεο-οθωμανική Ελλάδα του 21ο αιώνα» (http://ekdotika.blogspot.com)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ