2014-01-22 10:26:17
Φωτογραφία για ΕΦΕΡΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ... ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΣΤΟ «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»! (ΡΗΟΤΟS)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια κακή αγωνιστική σεζόν και οι πλάκες εις βάρος του Ντέιβιντ Μόγιες τον τελευταίο καιρό «δίνουν και παίρνουν». Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για... «τρολ» επαγγελματίες!

Ιρλανδική εταιρία στοιχημάτων έφτιαξε κέρινο ομοίωμα του πρώην προπονητή των "κόκκινων διαβόλων", Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τοποθετώντας το μέσα σε ένα πλαστικό κουτί, το έστειλε... πακέτο στο Όλντ Τράφορντ. Και όχι μόνο!

Το πλαστικό κούτι με τον «Φέργκι» είχε επισήμανση: «Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, σπάστε το τζάμι!», κάτι παρόμοιο με το κομβίο κινδύνου στο μετρό.

Ύστερα και από τη 7η ήττα της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι, αλλά και τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, τα πράγματα είναι... σκούρα για τον πρώην τεχνικό της Έβερτον. Μάλιστα η εταιρία στοιχημάτων δίνει 13/5 ότι ο Μόγιες, δεν θα είναι προπονητής της Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Μένει να δούμε αν κάποιος απελπισμένος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» θα σπάσει το κούτι, για να βρει η ομάδα τη... σωτηρία από τον «αναπληρωματικό» Φέργκιουσον «εκτάκου ανάγκης»...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ