2014-01-22 16:41:07
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ και τα 58 κακά της μοίρας του
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε και φαντάσματα έχουν βγει στους δρόμους. Καρεκλοκένταυροι, συνδικαλιστές, αλογομούρηδες του χρηματιστηρίου, αδιάβαστοι μνημονιάκηδες, Ιμιάκηδες, μιζάκηδες, Siemenάκηδες, Λαγκαρτνάκηδες και όλοι οι Άκηδες, τρέχουν πανικόβλητοι να χωθούν σε όποια πολιτική τρύπα μπορούν. Κι αν δεν υπάρχει τη φτιάχνουν. Είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είτε προοδευτικά φόρουμ είτε 58 είτε 208..

Μεταλλάσσονται, μεταμορφώνονται, ψάχνουν ονόματα πάντα στο όχημα της καπιταλιστικής σοσιαλιστικής αριστεράς, εκείνης που θριάμβευσε τις δεκαετίες ’80, ’90 και 2000. Τότε που η σοσιαλιστ(ρ)ική παράταξη (με διαλείμματα δεξιάς), υποθήκευσε τις επόμενες γενεές ώστε να είναι υπόδουλες στα οικονομικά αρπακτικά για πολλά πολλά χρόνια.

Ας αλλάξει όνομα αυτό το ΠΑΣΟΚ και ας ξαναενωθεί (για να ξαναδιαλυθεί). Γιατί σήμερα τα συντρίμμια του που αποζητούν την επικοινωνιακή κάθαρση, συνεχίζουν και ρυπαίνουν την κοινωνία.


Ή καλύτερα ας ενωθεί με τη νέα «Νέα Δημοκρατία» του Αντώνη Σαμαρά (ή την «καμία Δημοκρατία» κατά τον Βρετανό ευρωβουλευτή) και όλοι μαζί ας πορευτούν με το τεράστιο βλακώδες μήνυμα των επομένων εκλογών «Χριστιανική Ευρώπη ή άθεος Τσίπρας»..

Ουδείς από δαύτους δεν κατάλαβε ακόμη για ποιο λόγο διαλύθηκαν – και μαζί τους και η Ελλάδα. Ή μάλλον δεν τους συμφέρει.

Σίγουρα θα το καταλάβουν, όταν θα έχουν οδηγήσει την κοινωνία να κάνει τη Χρυσή Αυγή κυβέρνηση και τον «απελευθερωμένο» Ξηρό, τον διεστραμμένο Έλληνα Τσε Γκεβάρα..
news4all.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ