2014-01-22 21:47:07
Φωτογραφία για Εργοστάσιο κατασκευάζει στη Βραζιλία η γερμανική εταιρεία KMW
Κύρια αποστολή του εργοστασίου θα είναι η υποστήριξη των 128 Leopard 1A1 και 250 Leopard 1A5 που ο Στρατός της Βραζιλίας απέκτησε τα τελευταία χρόνια

Στην αγορά της λατινικής Αμερικής επενδύει η γερμανική εταιρεία Kraus-Maffei Wegmann (KMW) με την ανέγερση ενός νέου εργοστασίου στην πόλη Σάντα Μαρία στη Βραζιλία.

Το νέο εργοστάσιο που θα απασχολεί 400 εργαζόμενους θα είναι το κύριο κέντρο για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εξυπηρέτηση των προϊόντων της KMW στη Νότια Αμερική.

Για την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων της στην Βραζιλία, η γερμανική εταιρεία έχει ιδρύσει την εταιρεία KMW do Brasil Sistemas Militares Ltda.

Κύρια αποστολή της εταιρείας στην Βραζιλία είναι η υποστήριξη των 128 Leopard 1A1 και 250 Leopard 1A5 που ο Στρατός της χώρας απέκτησε από τα βελγικά και γερμανικά αποθέματα το 1997 και το 2006 αντίστοιχα.

Το Σεπτέμβριο του 2011, η KMW do Brasil Sistemas Militares Ltda έλαβε μια ολοκληρωμένη σύμβαση παροχής υπηρεσιών, τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά, εκπαίδευση του προσωπικού, για τα παραπάνω άρματα η οποία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2016.
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΝΕΟ... LOOK ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ! (PHOTO)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΝΕΟ... LOOK ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ! (PHOTO)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ