2014-01-22 23:21:07
Φωτογραφία για Εκλογές το Μάιο ζητάει ο Βλαχογιάννης...
Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. ταράζει τα νερά και ζητά όλοι (... και ο λαός κυρίως) να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επιλέξουν τι Κυβέρνηση θέλουν.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Λέσχη 97,6) τόνισε ότι «εγώ προσωπικά, είμαι υπέρ της διεξαγωγής εκλογών, αμέσως μόλις η χώρα απαλλαγεί από το Μνημόνιο μέσα στους επόμενους μήνες. Έτσι ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει καθαρά τι θέλει. Μια Κυβέρνηση σοβαρή που μέσα από αντιξοότητες οδήγησε τη χώρα στη σταθερότητα και στην έξοδο από τα Μνημόνια ή μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κινείται στη λογική του «λεφτά υπάρχουν» και μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα Καστελόριζα. Ας επιλέξουν, λοιπόν, οι πολίτες τι θέλουν. Και στις Δημοκρατίες όλοι και κυρίως ο λαός αναλαμβάνουν την ευθύνη των επιλογών τους».

Μιλώντας στο trikalavoice.gr σε ανύποπτο χρόνο ο Ηλίας Βλαχογιάννης υπογράμμισε πως «παρά τις δυσκολίες η Κυβέρνηση κατάφερε και πέτυχε πολλά, κυρίως να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Άρα μπορεί να βγει στο λαό και να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ