2014-01-23 08:58:15
Φωτογραφία για «Ο ΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ»!
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Χουάν Μάτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» το βράδυ της Τετάρτης!

Τις τελευταίες ώρες τα αγγλικά ΜΜΕ μιλούσαν για πολύ καλή πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» στην Τσέλσι για τον Ισπανό άσο, ο οποίος δεν προπονήθηκε με τους «μπλε», και από φαίνεται οι «μπλε» απάντησαν καταφατικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του πρώην στράικερ της Βαλένθια στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να περάσει ο διεθνής άσος από ιατρικές εξετάσεις για να γίνει και επίσημα «κόκκινος διάβολος»!

Η συμφωνία φέρεται να έκλεισε στα 45 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι προσφέρουν στον 25χρονο ποδοσφαιριστή διπλάσιες εβδομαδιαίες αποβολές σε σχέση με τις 70.000 λίρες που έπαιρνε ως παίκτης των «μπλε».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η λονδρέζικη ομάδα δεν γινόταν να αρνηθεί στα τόσα πολλά χρήματα, με δεδομένο πως ο Μάτα δεν είναι στις πρώτες επιλογή για τον Μουρίνιο, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να περιμένει να δώσει λύσεις στην επίθεση της Γιουνάιτεντ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ