2014-01-24 05:13:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Δείτε το πρόγραμμα του Καρναβαλιού 2014 - Η Ιωάννα Κυπραίου βασίλισσα της φετινής παρέλασης
Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε χθες στα τοπικά Μέσα μαζικής επικοινωνίας στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» στην Ακτή Δυμαίων, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κωνσταντίνος Τρίγγος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο τις επόμενες μέρες αναμένεται να χαρίσει πλήθος συγκινήσεων και εκπλήξεων στον κόσμο μέχρι τις 2 Μαρτίου όπου θα κορυφωθούν το κέφι και η καρναβαλική δημιουργία.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά παρουσίασε τον κορμό του φετινού προγράμματος και υπογράμμισε τα εργαστήρια καρναβαλικών κατασκευών για παιδιά του Καρναβαλιού των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθούν στο Καρναβαλικό Κέντρο-Αγορά Αργύρη αντί για το Καρναβαλικό Εργαστήρι στο Πετρωτό, και θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Στην ίδια ενότητα μαζί με τα εργαστήρια θα παρουσιάζεται η παιδική θεατρική παράσταση «Το γέλιο που (δεν) χάθηκε», που αποτελεί παραγωγή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.


Εξάλλου για τη συγκεκριμένη παράσταση γίνονται συνεννοήσεις να παρουσιαστεί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου στο Ρίο και στο Καραμανδάνειο για τα παιδιά που τις ημέρες της Αποκριάς θα βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» (7, 8-2) από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον», αλλά και στις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Κρυμμένου Θησαυρού, του Καρναβαλιού των Μικρών, των παρελάσεων κλπ.

Παρούσα στην συνέντευξη Τύπου ήταν και η φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου.

Στη φωτογραφία από αριστερά οι Κωνσταντίνος Τρίγγος, Ιωάννα Κυπραίου, Μαρία Κουρμπανά και Γιώργος Ψωμιάδης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το απόλυτο η Μακάμπι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το απόλυτο η Μακάμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ