2014-01-24 10:27:33
Φωτογραφία για Αχαΐα: Εισαγγελική παρέμβαση για τη Στροφυλιά και για τα ύποπτα Σαμαραίικα
Προκαταρκτική εξέταση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα της «Πελοποννήσου» και η αρθογραφία της ΟΙΚΙΠΑ και μελών της. Παρενέβη η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Αναμένεται να κληθεί κόσμος για να δώσει εξηγήσεις. Οπως, στο παράδοξο φαινόμενο της εισπήδησης δασικών υπηρεσιών της Ηλείας στην Αχαΐα, η οποία έχει γίνει, αντιστοίχως, ανεκτή από την πλευρά των Αχαιών.

Συγκεκριμένα με παρέμβασή της η προϊσταμένη της Εισαγγελείας του Πρωτοδικείου Πατρών Διονυσία Παπαδοπούλου ζητά να ενημερωθεί για όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν δικαστικά οι καταγγελίες για καταπάτηση εκτάσεων του Δημοσίου από ιδιώτες.

Πρόκειται για θετική εξέλιξη, γιατί η δικαστική αρχή θέλει να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος, που μπορεί να πηγαίνει πολύ παλαιά στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο όμως έχει αφεθεί να εξελιχθεί σε ένα γόρδιο δεσμό που χρειάζεται Μεγαλέξανδρο για να τον κόψει και να δώσει οριστική λύση.

Το θέμα είναι αν τελικά θα κατορθώσει κάποιος να επιβάλει την εφαρμογή του νόμου, και να ζητήσει να γίνει η αναδάσωση στα 550 στρέμματα, για τα οποία υπάρχει οριστική και αμετάκλητη απόφαση, αλλά και να προετοιμάσει την αναδάσωση των υπολοίπων 250 στρεμμάτων, για τα οποία η απόφαση επίκειται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ