2014-01-25 15:12:04
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ!
Μια ανάσα από το δανεισμό του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος κατέφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Ισπανός αμυντικός έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του εξάμηνου δανεισμού του στους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρκάνο θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα στο Λιμάνι έως το τέλος της σεζόν, με τη Ρουμπίν Καζάν να έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του 26χρονου παίκτη, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ και να έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του στο Θρύλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Το σίγουρο είναι πως απομένουν ακόμα ελάχιστα για να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκάνο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.


Ο Μαρκάνο είναι παίκτης που γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς αγωνίστηκε πριν από λίγο καιρό σε αυτή και οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει, θα βοηθήσουν πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στους στόχους του και ειδικά στα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με το δανεισμό του Μαρκάνο οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας και μάλιστα φέρονται να έχουν προβλέψει στη συμφωνία τους με τον Ισπανό και το δικό του συμβόλαιο, αν τελικά αποκτηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, θα πάρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, αν παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν, με τριετές συμβόλαιο, που θα τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ