2014-01-25 17:23:08
Φωτογραφία για Aπίστευτο! Μπήκαν σε δημοτικό σχολείο και έκλεψαν 12 υπολογιστές!
Δώδεκα υπολογιστές,  μονάδες και τέσσερα λαπτοπ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου από το 18ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, εισήλθαν στο χώρο του σχολείου,μπαίνοντας από το 4ο Λύκειο το οποίο γειτνιάζει του δημοτικού και στη συνέχεια  διέρρηξαν την αίθουσα πληροφορικής.

Αν και η αίθουσα πληροφορικής ήταν ασφαλισμένη με κάγκελα και σιδεριές οι δράστες φαίνεται πως ήταν κατάλληλα εξοπλισμένοι για να τη διαρρήξουν, εφόσον δεν τους πήρε κανείς είδηση, αποχωρώντας "αβρόχοις ποσί" από το χώρο του σχολείου. Το"ευτύχημα" είναι ότι το 18ο δημοτικό είναι από τα ελάχιστα σχολεία των Αχαρνών που έχουν ασφαλίσει τον εξοπλισμό τους, σε περίπτωση κλοπής και συνεπώς η ζημιά θ΄αποκατασταθεί, σύντομα, από την ασφαλιστική εταιρεία.

Από την πρώτη στιγμή, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μάκης Συρίγος κινητοποιήθηκε προκειμένου να αντικατασταθούν τα κάγκελα στην αίθουσα πληροφορικής, κάτι που έγινε με τη συνδρομή του προέδρου του 9ου δημοτικού και του προέδρου της πρωτοβάθμιας Γιάννη Καλάργαλη
.  Ο ,δε, διευθυντής του σχολείου Γιάννης Κουμούτσος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει βρεθεί στην ίδια θέση άλλες τρεις φορές προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ η σήμανση πραγματοποιεί ελέγχους για να συγκεντρώσει στοιχεία.

Όπως ανέφερε στο site μας ο πρόεδρος του συλλόγου Μ.Συρίγος "καθημερινά άγνωστοι μπαίνουν στο σχολείο από το χώρο του 4ου λυκείου, ο οποίος δίνει την εικόνα "ξέφραγου αμπελιού". Έχουμε κι άλλες φορές δει εξωσχολικά στοιχεία να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα στο 4ο Λύκειο και κάποιες φορές να μπαίνουν και στον δικό μας χώρο".  
doxthi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζωή μέσα στα χαλάσματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζωή μέσα στα χαλάσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ