2014-01-25 18:39:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 64χρονος που πυροβόλησε σε καφενείο στις Ιτιές
Συνελήφθη, χθες στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 64 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας, της πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατοχής όπλου, πυρομαχικών και κροτίδων.

Ειδικότερα, ο δράστης αφού διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με άλλο θαμώνα μέσα σε καφενείο στην Πάτρα, απομακρύνθηκε από το κατάστημα και επανήλθε μετά από λίγη ώρα όπου κρατώντας ένα περίστροφο πυροβόλησε μια φορά στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, ο 64χρονος πλησίασε τον 41χρονο υπεύθυνο του καταστήματος και με ανθρωποκτόνο πρόθεση, από κοντινή απόσταση, πάτησε δυο φορές τη σκανδάλη του όπλου του, χωρίς όμως κάποιο φυσίγγιο να πυροδοτηθεί.

Ο 64χρονος ακινητοποιήθηκε από θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν άμεσα στο περιστατικό, ενώ από τον πυροβολισμό του τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό πόδι ένας 48χρονος θαμώνας του καταστήματος.


Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα περίστροφο με έναν κάλυκα και έξι φυσίγγια, ενώ στη τσέπη του μπουφάν του βρέθηκαν άλλες πέντε σφαίρες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 64χρονου στη Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• Ένα σπρέι εκτόξευσης χημικών ουσιών

• Δυο κουτιά με 138 κροτίδες

• Ένα ακόμα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου οδηγηθεί την Τρίτη 28-1-2014 στον Ανακριτή Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Volume: Cydia tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Volume: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ