2014-01-26 01:11:41
Φωτογραφία για Με το... ζόρι ο Παναθηναϊκός
Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό αλλά κατάφερε να δημιουργήσει τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. 

Αρχικά στο 32΄ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τριανταφυλλόπουλου αλλά νικήθηκε από τον Καπίνο, ενώ ο τερματοφυλακας του Παναθηναϊκού είπε “όχι” και στην κεφαλιά του Τόρες στο 38΄.

Δύο λεπτά αργότερα, οι “πράσινοι” ευτύχησαν να προηγηθούν όταν από την σέντρα του Κλωναρίδη, ο Γεωργαλλίδης έδιωξε πάνω τον Αμπέντ που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Κρητικοί όμως δεν πτοήθηκαν και στο 43΄ ο Κατάι βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο εξαιρετικός Καπίνο κράτησε και πάλι το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε καθώς ο Παναθηναϊκός άφησε την κατοχή της μπάλας στον Πλατανιά και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τους χώρους να απειλήσουν. Το παιχνίδι “άναψε” πάλι στα τελευταία λεπτά όταν αρχικά στο 80΄το μακρινό σουτ του Μπέλιτς πέρασε κοντά από την εστία του Καπίνο. Στο 82΄ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Αμπέντ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 84΄ο ίδιος παίκτης έχασε νέα ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι καθώς νικήθηκε από τον Γεωργαλλίδη.

Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί ο Βλαχοδήμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ενέργεια του να συνεχίσει τη φάση ενώ είχε σφυρίξει ο διαιτητής για οφσάιντ. Γεγονός που δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στα τελευταία λεπτά.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ