2014-01-26 05:14:06
Φωτογραφία για Το «Grace of Monaco» ανοίγει τις Κάννες!
Όταν ο Χάρβεϊ Γουάιστιν, παραγωγός της ταινίας «Grace of Monaco», αποφάσισε να μετακινήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας για τον ερχόμενο Μάρτιο έδωσε νέα ζωή στις φήμες που ήθελαν την κόντρα του με τον σκηνοθέτη Ολιβιέ Νταάν να έχει φτάσει σε οριακό σημείο και νωρίτερα η είδηση ότι η ταινία αναβλήθηκε για δεύτερη φορά δημιούργησε μια αλυσίδα δημοσιευμάτων σχετικά με την πορεία του πρότζεκτ.

Όμως τελικά τα σημερινά νέα ήταν για καλό: το φεστιβάλ Καννών ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει με το «Grace of Monaco», του οποίου το θέμα και το καστ θα προσδώσει την απαραίτητη λάμψη στο γκαλά της έναρξης.

Η πρεμιέρα αυτή θα έρθει ένα χρόνο μετά την προβολή σκηνών της ταινίας σε αγοραστές και μερίδα του Τύπου στο περσινό Φεστιβάλ. Αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι τα πράγματα οδεύουν πιο ομαλά στο παρασκήνιο της παραγωγής, η οποία έχει συζητηθεί πολύ για τους λάθος λόγους.

Ο Νταάν, που έχει παραπονεθεί και για το αποθεωτικό ύφος του teaser που έχει ήδη βγει (λέγοντας ότι δεν συμβαδίζει με αυτό που θέλει να πετύχει με την ταινία), έχει πλέον ανοιχτά ξεκινήσει πόλεμο με τους αδερφούς Γουάινστιν, κατηγορώντας τους ότι θέλουν να του πετσοκόψουν την ταινία, για να δημιουργήσουν μια υπερβολικά ωραιοποιημένη εκδοχή της ιστορίας.


«Είναι σωστό να αντιστέκεσαι αλλά όταν αντιμετωπίζεις έναν διανομέα όπως οι Γουάινστιν, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά», δήλωσε σε γαλλική εφημερίδα ο Νταάν. «Υπάρχουν δύο εκδοχές της ταινίας τώρα: η δική μου και η δική του... το οποίο βρίσκω καταστροφικό.»

Η ταινία τοποθετείται από τον Δεκέμβριο του 1961 και τον Νοέμβριο του 1962, όταν η πριγκίπισσα Γκρέις κλήθηκε να βοηθήσει με την σοβαρή παρασκήνια σύγκρουση ανάμεσα στον σύζυγό της και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Σαρλ ντε Γκολ, όταν ο τελευταίος θέλησε να παύσει τα φορολογικά προνόμια που απολάμβαναν οι κάτοικοι του Μονακό, απειλώντας έτσι το οικονομικό στάτους της χώρας.

Πέρα από την Νικόλ Κίντμαν, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τιμ Ροθ, Παθ Βέγκα, Πάρκερ Πόζι, Φρανκ Λαντζέλα και Ντέρεκ Τζάκομπι. Το Φεστιβάλ Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 25 Μαΐου. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ