2014-01-26 11:50:11
Φωτογραφία για Με… ελλείψεις για τη νίκη
Την Τρίτη του σερί νίκη και δέκατη σε 19 παιχνίδια ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Βέροια στην Τούμπα (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για το σημερινό ματς ο Χουμπ Στέφενς δεν έχει ούτε ένα καθαρόαιμο στόπερ στην αποστολή του «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ στη διάθεσή του είναι μόνο ο Μαντούρο από τους νεοαποκτηθέντες.

Η χθεσινή νίκη του Ατρομήτου κάνει επιτακτική την ανάγκη για το «τρίποντο» των Θεσσαλονικέων επί της ομάδας του Ράτκο Ντόστανιτς, αφού η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα είναι στους πέντε πόντους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ολλανδός προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Σκόνδρα, Κατσουράνη και Σπυρόπουλο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Μαντούρο, με τον Νίνη σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Λούκας και ο Ολίσε, με τον Σαλπιγγίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Γεωργιάδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Αθανασιάδης και Βούκιτς.


Προϊστορία

Κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ έναντι της Βέροιας, αλλά όχι απόλυτα. Σε 13 αγώνες, έχει εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες, αλλά και μία ήττα: στις 28 Ιανουαρίου 1968, με σκορ 2-1 (τα γκολ οι Παπαφωτίου, Μήττας).

Στα τελευταία ματς

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

06/04/13 Π.Α.Ο.Κ.-Βέροια 2-0 (33' (αυτ) Μοκάκε, 85' Αθανασιάδης)

09/12/07 Π.Α.Ο.Κ.-Βέροια 2-0 (3' Γκονζάλες, 51' Σάλμον)
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ