2014-01-26 13:36:18
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Συνέχεια στο εκτός έδρας (και όχι μόνο) αήττητο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Skoda στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1), όπου για τελευταία φορά είχε ηττηθεί σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στα Πηγάδια οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την τελευταία εκτός έδρας ήττα τους στην Ελλάδα πριν από ακριβώς δύο χρόνια κι από τότε τρέχουν ενα εντυπωσιακό αήττητο σερί, δημιουργώντας ρεκόρ όλων των εποχών.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί τους (30 ματς χωρίς ήττα) και να συνεχίσουν με νίκες μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αγώνες σαν το σημερινό κρύβουν... «παγίδες», όμως ο Μίτσελ δεν δείχνει να φοβάται, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση της αποστολής, αφού άφησε εκτός τον Μήτρογλου, αλλά και τους Μασάντο, Παπάζογλου, και Βάις, ενώ για λόγους τακτικής ισχύει το ίδιο για τους Κάρολ, Σέποβιτς και Γιαννιώτη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σιόβα ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.


Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τόρες, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μανιάτης και Σάμαρης. Ο Κάμπελ και ο Φουστέρ θα παίξουν στα πλάγια και ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Πελέ και Σαλίνο.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του έχει σήμερα το 40ο παιχνίδι του στον πάγκο σε εγχώρια διοργάνωση, δεν έχει χάσει ποτέ και θέλει να κρατήσει το προσωπικό του ρεκόρ όπως και της ομάδας που έχει βάλει πλώρη για να τελειώσει αήττητη τη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον κόσμο της Θράκης στο πλευρό του καθώς θα υπάρχει παρουσία πολλών φίλων του στις εξέδρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ