2014-01-26 16:24:09
Φωτογραφία για ΜΙΑ... ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΝΙΚΕΣ! Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-17
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-17 το Παλαιό Φάληρο στο "Ρέστειο".

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον β' γύρο του Πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός φτάνοντας έτσι στην 12η σε ισάριθμα παιχνίδια από την αρχή της περιόδου. Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου κέρδισαν με 17-4 το Παλαιό Φάληρο στο "Ρέστειο" το μεσημέρι της Κυριακής και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Δεληγιάννης και ο Γιώργος Ντόσκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος είπε μετά από τον αγώνα: "Παίξαμε καλά και είχαμε ένα εύκολο μεσημέρι. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Μπαρτσελονέτα. Το μυαλό μας είναι εκεί. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και όλα τα παιδιά θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση όπως στα δυο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης σε Κροατία και Ιταλία αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σ' όλο το ματς για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί καθαρά από τη δική μας απόδοση. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Να γεμίσει το κολυμβητήριο και να μας σπρώξει στη νίκη".


Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κώστας Γαλανίδης σημείωσε: "Ακολουθήσαμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής μας και πήραμε άλλο ένα τρίποντο. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε απέναντι στους Ισπανούς".

Τα οχτάλεπτα: 0-5, 2-4, 0-5, 2-3

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος ): Καραμπέτσος, Φλώρος Αν., Λουιζίδης 1, Ξενάκης 1, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης 1, Βερύκοκος, Φυτάλης, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Καζάκος, Κουκουμάκης, Σαλτερής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς 3, Γούνας, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας 1, Λιαπάκης , Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας 1, Βλαχόπουλος 4, Τσαχειλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ