2014-01-26 20:21:48
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Βραβείο Νόμπελ σε Έλληνα - στον ερευνητή Ιωάννη Χολέζα...!!!
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων από τη  Στοκχόλμη, η  Σουηδική Βασιλική Ακαδημία των Επιστημών και η Ειδική Επιτροπή που εδρεύει στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδικής πρωτεύουσας, 

σε έκτακτη σημερινή κοινή συνεδρίασή τους,  απονέμουν το συνδυασμένο Βραβείο Νόμπελ  (σ.σ. Στην Ελληνική γλώσσα   Νόμπελ,  σουηδική προφορά: [noˈbɛl]) Εξελικτικής Οικονομο-Βιολογίας, στον Έλληνα ερευνητή Ιωάννη Χολέζα !

Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης του i-typos, παρουσιάζει τα δεδομένα στα οποία βασίστηκαν οι «Εννέα Σοφοί» για την απροσδόκητη απόφασή τους.

«Ο Έλληνας επιστήμονας, ύστερα από πολυετείς ομφαλοσκοπικές έρευνες, κατέληξε σε σημαντικά συμπεράσματα, που αφορούν κατ’ αρχήν νέους έως 29 ετών.

Το ερευνητικό πρωτόκολλο που ακολούθησε, είναι δικής του εμπνεύσεως,  εφαρμόστηκε μεν με την παλαιόθεν γνωστή μέθοδο της καθημερινής πρακτικής δεξιόστροφης χειρηλασίας, αλλά με εξατομικευμένο τρόπο και είναι αυτό που του έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει τα εκπληκτικά του  αποτελέσματα.


Η πληθυσμιακή ομάδα, επί της οποίας εργάστηκε ο σπουδαίος συμπατριώτης μας, αποτελείτο από 9.000 άτομα και των δυο φύλων, που παρουσίαζαν συμπτώματα αφαγικής δυσκαταποσίας.

Ο μεγάλος αριθμός των μελετηθέντων, κατοχυρώνει τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, αφού οι έλεγχοι σε Μελανόχρωμα  Αρτίδια τύπου Molegk, τεκμηρίωσαν τη δυνατότητα διατήρησης εν ζωή και μάλιστα σε κλειστούς χώρους μικρού όγκου, όπως ντουλάπια, συρτάρια, χώροι φόρτωσης (πορτ μπαγκαζ) κλπ .

Η μεγάλη ανακάλυψη αφορά ειδικότερα την Εξελικτική Οικονομική -Βιοδιαιτολογία, που είναι ένας νέος συνδυαστικός τομέας της Βιοστατιστικής Επιστήμης, τον οποίο καθιέρωσε παγκοσμίως ο κ. Χολέζας, με προηγούμενες βασικές πεοθλιπτικές έρευνές του, πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η ανάπτυξη των ευεργετικών ιδιοτήτων της  α-βρωτικής και α-ποτικής επιβίωσης .

Επειδή τα συμπεράσματα της έρευνας είναι εξαιρετικά, το Ίδρυμα Νόμπελ., αποφάσισε την απονομή του Βραβείου στον ερευνητή, προκειμένου να γίνει δυνατή η επέκτασή τους και σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε άλλες φυλές, καθώς και να εξετασθούν όσα στοιχεία είναι ακόμη αμελέτητα.

Μάλιστα, ακριβώς λόγω του ότι μέχρι σήμερα μελετήθηκαν μόνο άτομα ελληνικής καταγωγής, τα οποία παράλληλα όμως έτυχαν και σχετικής επαγγελματικής κατάρτισης, θα δημιουργηθούν ειδικά εργαστήρια στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όπου θα μεταναστεύσουν οι έλληνες νέοι, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τη νέα μέθοδο, για να εφαρμοστεί και σε  άτομα με διαφορετικό DNA.

Αυτό θα χτυπήσει και τη λαθρομετανάστευση προς τη χώρα μας, δεδομένου ότι οι κάτοικοι του εξωτερικού θα μπορούν να διδάσκονται στον τόπο τους την, Ελληνικής εμπνεύσεως,  Ατροφική, όπως ονομάζεται, Μεσογειακή Δίαιτα

Οι νέο-μετανάστες θα απασχοληθούν σε επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, για χρονικό διάστημα έως ένα έτος από την πρόσληψή τους, ώστε να δίδεται ισχυρό κίνητρο και παράλληλα η δυνατότητα να κριθεί η καταλληλότητα και οι βασικές ή μη δεξιότητες και γνώσεις τους στην εγκράτεια.

Αυτό θα συντελέσει και σε σημαντική αύξηση της εισροής συναλλάγματος, μέσω της επιστροφής υπεράκτιων κεφαλαίων.

Διακρατικές συμφωνίες με χώρες εκτός ΕΕ, π.χ. ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία (προς τιμήν του μεγάλου Νορβηγού ερευνητή  Άλφρεντ Νομπέλ, που ίδρυσε τα ομώνυμα Βραβεία το 1895) θα αφορούν την απορρόφηση ανέργων, στη βάση μιας προσεκτικά σχεδιασμένης μεταναστευτικής πολιτικής και για δεδομένο χρονικό διάστημα, αντί της άτακτης μετανάστευσης που παρατηρείται και θέτει σε κίνδυνο τα διεθνή αποθέματα σίτισης.

Με άλλα λόγια, προτείνεται η επιλεκτική μετανάστευση βάσει προσφοράς (έλλειψης θέσεων εστίασης στη  χώρα προέλευσης) και ζήτησης (ανθεκτικών σε στέρηση δίαιτας στη χώρα προορισμού) εργαζομένων.

Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί βελτίωση της σύζευξης προσφοράς και ζήτησης και θα καλυφθούν οι κενές θέσεις εργασίας, αν και όπου υπάρχει εργατικό δυναμικό πρόθυμο για άμισθη απασχόληση.

Οι συμφωνίες θα προβλέπουν μειωμένες απαιτήσεις για την έκδοση άδειας παραμονής και εργασίας των Ελλήνων στο εξωτερικό, αλλά και την πιστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, προκειμένου να μη διαφεύγουν οι δύστροποι απασχολούμενοι.

Επίσης, θα ληφθεί μέριμνα για προστασία των Ελλήνων εργαζομένων από τις αυτόματες σύγχρονης τεχνολογίας πολυ-μηχανές που θα τους αντικαταστήσουν, σε περίπτωση που οι εξελιγμένοι οργανισμοί τους θα αρχίσουν να απαιτούν αμινοξέα, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και άλλες κοστοβόρες ουσίες, .

Μάλιστα, όταν οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, προβλέπεται να τους χορηγηθεί κανονικά τροφή, δεδομένου ότι η λεγόμενη και «αθέρμιδη δίαιτα» είναι προς το παρόν επιτυχής για περιορισμένο χρόνο, που εξαρτάται από την μεταβολική ιδιαιτερότητα κάθε ατόμου.

Η διευκόλυνση της γεωγραφικής κινητικότητας των ανέργων, θα ενισχυθεί με παροχή κινήτρων π.χ. φορολογικές εκπτώσεις ή/και επιδότηση ενοικίου σε ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι οι οικογένειες με παιδιά, εκ των οποίων ορισμένα θα κριθούν βιώσιμα, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για τη διαιώνιση του είδους των μη πεινόντων και διψόντων.

Λόγω της διαφοράς θρησκεύματος, εμπλέκεται και η Επιτροπή Διαθρησκειακού Διαλόγου, που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, ώστε να δημιουργηθεί ένας συνδυαστικός τύπος Δόγματος Ορθοδόξων Καθολικώς Νηστευόντων και Ουδόλως Διαμαρτυρομένων.

Ακόμη, προωθείται και η αντικατάσταση του επιδόματος ανεργίας με το δικαίωμα  απασχόλησης,  στα πρότυπα της καταναγκαστικής παραγωγής έργου, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην περίπτωση των νέων, αλλά και των εργαζομένων κοντά στη συνταξιοδότηση, αφού αποφεύγεται η αποθάρρυνση και η απαξίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου που ενσωματώνουν στην κερδοφορία των επιχειρήσεων εντάσεως εργασίας.

Παράλληλα, θα ληφθεί μέριμνα για να διατηρηθούν οι δεσμοί της Ελλάδας  με αυτούς που φεύγουν από τη χώρα, ώστε να είναι εφικτή και απρόσκοπτη η επιστροφή όσων επιβιώσουν.»
GnA
communenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ