2014-01-26 22:52:17
Φωτογραφία για Μένει στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Λαγός
Ο Τάσος Λαγός απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και θα παραμείνει στο τριφύλλι και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του είπε ο Τάσος Λαγός ο οποίος θα παραμείνει παίκτες του τριφυλλιού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το σήριαλ που κράτησε αρκετό καιρό είχε τελικά θετική κατάληξη για τους πράσινους και τις επόμενες μέρες θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Την Κυριακή υπήρξε η τελική επικοινωνία ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα και τον διεθνή μέσο ο οποίος είπε το ναι και έτσι το θέμα έκλεισε θετικά και για τις δυο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν αντιμετώπισαν στυγνά επαγγελματικά των Λαγό καθώς είναι παιδί που προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και αποτελεί κομμάτι της ομάδας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Από το τριφύλλι ήθελαν να αισθάνεται άνετα προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση και να μην επηρεαστεί. Για αυτό και υπήρξε η επιπλέον παράταση στο θέμα του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ