2014-01-27 00:03:18
Φωτογραφία για ΟΛΑΪΤΑΝ : ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα και η βελτίωση της εικόνας της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι, πρέπει να είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο νεαρός επιθετικός των ερυθρόλευκων βρίσκεται σε σταδιακή άνοδο, κάτι που πιστοποίησε με το ένα γκολ και τη μια ασίστ στη νίκη του Ολυμπιακού με 0-2 επί της SKODA Ξάνθης.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι στόχος του είναι να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ το ίδιο θέλει να βλέπει και για την ομάδα. «Αν μπορούμε να κερδίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ό,τι καλύτερο» σχολίασε για το αήττητο σερί των ερυθρόλευκων.

«Κάθε παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για εμάς στο πρωτάθλημα και το έχω ξαναπεί. Στο σημερινό παιχνίδι μας δυσκόλεψαν και οι καιρικές συνθήκες, αλλά και γενικά όπως κύλισε το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ποτέ εύκολα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά.


Για το αν αισθάνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως, απάντησε: «Κάθε φορά προσπαθώ να παίζω και καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Από παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνω καινούργια πράγματα, τα οποία προσπαθώ να εφαρμόσω στο παιχνίδι μου».

Για το αν αποτελεί στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα αήττητοι, τόνισε: «Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ό,τι καλύτερο. Κάθε παιχνίδι που περνάει προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, να βλέπουμε τα λάθη μας. Θέλουμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να φτάσουμε και σε αυτό τον στόχο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ