2014-01-27 00:27:12
Φωτογραφία για ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και άλλος παίκτης στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Μίτσελ αναφερόμενος στο ματς με την Ξάνθη δήλωσε πως... «υπήρξε διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στο τελείωμα των φάσεων για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τα δύο μας κεντρικά χαφ (Σάμαρης και Μανιάτης) και ο Ολαϊταν ήταν πολύ καλοί.

Στο Β' ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και αποσυντονιστήκαμε μετά την αποβολή της Ξάνθης. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχουμε στους εαυτούς μας όταν παίζουμε με ελληνικές ομάδες μας χαλάρωσε. Μπορώ να πω πως παίξαμε πολύ καλύτερα μόλις μείναμε και εμείς με δέκα παίκτες».

Ερωτηθείς για τον Βάις και το εάν θα γίνει άλλη μεταγραφή τόνισε: «Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που ικανοποίησε όλες τις πλευρές και για αυτό έφυγε ο παίκτης. Δεν ξέρω αν θα έρθει άλλος παίκτης. Μένουν ακόμη πέντε με έξι ημέρες. Αρκεί να μην μας φύγει κάποιος άλλος. Σκεφτόμαστε τις τωρινές μας ανάγκες και θα δούμε το τι θα γίνει το καλοκαίρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ