2014-01-27 01:42:06
Φωτογραφία για «Σίγησαν» τα όργανα μετά από έφοδο του. ΙΚΑ σε χορό στην Καλαμπάκα
Παρουσία πλήθους κυνηγών και φίλων του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση που... περιλάμβανε και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κοσμικό κέντρο της Καλαμπάκας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.grμετά από τον χαιρετισμό των παραβρισκόμενων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Ταμπουράς, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου που απαριθμεί 1.000 μέλη.

Ο κ. Ταμπουράς, κάλεσε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου και τον Πρόεδρο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων Ευάγγελο Μπαλατσό και κόψανε μαζί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκρυβε φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια τοπική άδεια κυνηγιού αξίας 114 ευρώ και τυχερός ήταν ο Ευάγγελος Ζήκας που πέτυχε το φλουρί.

Αυτό όμως που «σημάδεψε» την εκδήλωση, ήταν η …έφοδος κλιμακίου ελέγχου του ΙΚΑ γύρω στις 10.30 το βράδυ, που έλεγξε τόσο την επιχείρηση που διεξάγονταν η εκδήλωση, όσο και την Ορχήστρα Δημοτικής Μουσικής που … «σίγησε» κατά την διάρκεια του ελέγχου.


Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και την αποχώρηση του κλιμακίου ελέγχου του ΙΚΑ, η εκδήλωση επανήλθε στους ..κανονικούς ρυθμούς και οι παραβρισκόμενοι πέρα του χορού, απόλαυσαν και αγριογούρουνο, που συνηθίζει πάντα να περιλαμβάνει στο μενού ο Σύλλογος σε εκδηλώσεις.

Πλούσια ήταν και η λαχειοφόρος των κυνηγών, καθώς η διοίκηση είχε φροντίσει για πλούσια δώρα, όπως δυο καραμπίνες, Lap top, κυνηγετικά παπούτσια και πολλά άλλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης, ο εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ