2014-01-27 11:54:30
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Aποφασίζει για τον διάδοχο του Βάις που πήγε στο Κατάρ με 6 εκατ. ευρώ
Κολοβός, Λεζάρ και Ρέγες σε πρώτο πλάνο - Πωλήθηκε και ο Τζεμπούρ με 1,5 εκατ. ευρώ - «Ηταν πολύ εύκολη η απόφαση για την αποχώρησή του», είπε ο Μίτσελ

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό είναι ο Βλαντιμίρ Βάις καθώς παραχωρήθηκε στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κατάρ, τη Λεκβίγια. Τη μεταγραφή ανακοίνωσε ο ίδιος ευχόμενος καλή τύχη στον Ολυμπιακό και ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Το ποσό δεν έγινε γνωστό, αλλά ακούγονται ποσά στα 4-6 εκατομμύρια. Ένα μέρος των δικαιωμάτων του έχει κρατήσει και ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα. Έπαιξε σε 24 ματς των τριών διοργανώσεων με συνολικά 1.450 λεπτά και έξι γκολ.

«Υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Βάις, όλες οι πλευρές ήταν σύμφωνες και έτσι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για την αποχώρησή του», είπε ο Μίτσελ: «δεν ξέρω αν θα αντικατασταθεί, αυτό που θέλω να ελπίζω είναι ότι δεν θα φύγει άλλος. Στο μυαλό μας δεν είναι αυτή τη στιγμή οι ανάγκες του καλοκαιριού, αλλά οι ανάγκες που υπάρχουν τώρα».


Η Λεκβίγια έχει αναπτύξει σχέσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι η Λεκβίγια πήρε τον Γιουσέφ Μσακνί έναντι 14,4 εκατ. δολαρίων με τον πρώην προπονητή του να δηλώνει πως ο «Γιουσέφ μού είπε πως η Παρί επικοινώνησε με τον παίκτη και ίσως σε έξι μήνες ή ένα χρόνο θα πάει στο Παρίσι».

Αρχίζει το «σαφάρι» για τον αντι-Βάις

Μετά τη νίκη (2-0) των Πειραιωτών στην Ξάνθη ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Αυτό, όμως, θα αποφασιστεί σήμερα, αφού έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με τον Μίτσελ και τη διοίκηση να αποφασίζουν πως θα κινηθούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από χθες, πάντως, ακούγεται έντονα πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να «ενεργοποιήσουν» άμεσα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Λεζάρ, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει εν όψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα επιστρέψει στου Ρέντη ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο και έχει παίξει σε 25 ματς τη φετινή σεζόν (6 γκολ και 1 ασίστ).

Παράλληλα, στην Ισπανία έχουν ακόμη δύο ονόματα που ενδεχομένως να συζητηθούν στη σημερινή σύσκεψη του Μίτσελ με τους παράγοντες της ομάδας. Το πρώτο είναι του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο Ισπανός εξτρέμ της Σεβίλλης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον 51χρονο προπονητή, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του.

Επίσης, ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Πέδρο Λεόν, τον οποίο ήθελε ο Μίτσελ το καλοκαίρι και οι επαφές δεν ευδοκιμήσαν. Από την πλευρά της, η διοίκηση τονίζει πως ο προπονητής δεν έχει ζητήσει ακόμη κάποιον ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο δεν έχει πει όνομα.

Από χθες, όμως, υπάρχει και το σενάριο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του Κάμπελ για το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι βρετανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και η «δουλειά» μπορεί να γίνει με 4-5 εκατ. ευρώ.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Τζεμπούρ

Παίκτης της Νότιγχαμ είναι πλέον και επίσημα ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός, που πριν λίγες μέρες έφυγε από την Σίβασπορ και την Τουρκία, βρέθηκε στην Αγγλία προκειμένου να περάσει τα ιατρικά, κάτι που έκανε με επιτυχία και μετά υπέγραψε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από την μετακίνησή του θα αγγίξει το 1,5 εκατ. ευρώ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ