2014-01-27 13:47:20
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ Weekly Show ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα πέτυχε τα δύο τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει… συνειδητοποιήσει αυτά που έχουν συμβεί και παράλληλα… συμβούλεψε τη νέα του ομάδα, τη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει -φυσικά- ως στόχο την κορυφή!

«Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο και να μάχεσαι έως το τέλος, σε κάθε play, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα Δεν είναι εύκολο να καταλάβω τι κάναμε την προηγούμενη διετία. Είναι πολλές οι φορές που έχω προσπαθήσει, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν σκέφτεσαι πόσοι μεγάλοι αθλητές δεν είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν μια φορά τη Euroleague στην καριέρα τους, μπορείς να καταλάβεις ότι έχεις κάτι εκπληκτικό.

Κάποιες φορές είναι καλύτερο να είσαι το αουτσάιντερ. Εκείνη τη χρονιά ουδείς περίμενε πως θα φτάσουμε στο Final Four, πόσω μάλλον ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Κανείς δεν πίστεψε σε εμάς, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Εμείς την ίδια ώρα, λέγαμε πως είναι δυο παιχνίδια, πάμε να περάσουμε καλά και να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι προπονητές μας φρόντισαν ώστε να μη νιώθουμε πίεση και αυτό μας βοήθησε να εξελιχτούμε και να παίξουμε καλά.


Αυτό που θυμάμαι από το τέλος του ματς, είναι πως ο Σισκάουσκας έχασε τη βολή, πήρα το ριμπάουντ, έδωσα την μπάλα στον Billy, εκείνος μπήκε στη ρακέτα, την πέρασε στον Γιώργο και εκείνος σκόραρε. Κάπου εκεί... τελείωσαν όλα. Είναι σαν να έπαθα black out. Δεν θυμάμαι τίποτα από όσα συνέβησαν. Είδα στο video τον εαυτό μου και σκεφτόμουν "μα καλά, τι κάνω;". Ήταν τρελό...

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δεν είπαμε ποτέ πως στόχος είναι το repeat. Αυτό που είπαμε ήταν "ας κάνουμε τη δουλειά μας, ας συνεχίσουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από όλα τα άλλα και όπου φτάσουμε". Αυτό μας βοήθησε να έχουμε καθαρό μυαλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four. Ξανά σκεφτήκαμε ότι είναι δυο ματς, στα οποία θα δίναμε την καρδιά μας και κάπως έτσι πήραμε άλλον έναν τίτλο», ήταν τα όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου στο Weekly Show της Ευρωλίγκας σχετικά με τα back2back ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού.

Όσο για το τι... συμβουλεύει τη Μπαρτσελόνα, ώστε να βρεθεί ξανά στην κορυφή; «Να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, να δουλεύουμε σκληρά και να παλεύουμε, ώστε να κάνουμε ένα βήμα προς το επόμενο επίπεδο κάθε μέρα», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ