2014-01-27 19:50:05
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ : ΕΝΑΣ ΣΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ...
Έχει τιμήσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και βρίσκεται πάντα κοντά στους ερυθρόλευκων, ενώ είναι και υπεύθυνος για τις ακαδημίες των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε στον «Γαύρο» για το θρίαμβο του Θρύλου στη Βιτόρια, αλλά και για την εμφάνιση του Μπέγκιτς, την επιστροφή του Πέτγουεϊ και τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων τόνισε αρχικά για το ματς στη Βασκωνία: «Αναμενόμενα ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό. Είχε η ομάδα από την αρχή τη διαφορά και πιστεύω πως είναι ένα τονωτικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Όπως και να έχει είναι καλά δείγματα γραφής για τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα ανέβει ακόμα περισσότερο».

Τη θέση του σέντερ τη γνωρίζει πολύ καλά, μιας και ο ίδιος έκανε τεράστια καριέρα αγωνιζόμενος ως πεντάρι στον Θρύλο. Έτσι μοιραία η συζήτηση πήγε στους Μπέγκιτς και Ντάνστον που ήταν οι κολόνες του Ολυμπιακού στη Βιτόρια με τον Αργύρη Καμπούρη να σχολιάζει: «Ο Μπέγκιτς όσο πάει και βελτιώνεται
. Το θέμα είναι να μπει στον ρυθμό και τη φιλοσοφία της ομάδα. Είναι καλός παίκτης και πιστεύω πως μόλις αρχίσει να ρολάρει θα δώσει μεγάλη βοήθεια» για να συνεχίσει για τον Ντάνστον πως «είναι ένας παίκτης με θετικά στοιχεία στην επίθεση, ενώ στην άμυνα είναι καλός ριμπάουντερ, αλτικός και κόβει ψηλά τους αντιπάλους του».

Στη Βιτόρια οι Πρωταθλητές Ευρώπης είδαν τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να δείχνει πως άφησε πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. «Σίγουρα ήταν απώλεια του Πέτγουεϊ. Είναι μεγάλο ταλέντο και κάνει διάφορες δουλειές μέσα στο παρκέ» δήλωσε ο Αργύρης Καμπούρης για να τονίσει πάντως πως...

«πάντως χρειάζονται όλοι παίκτες για τη συνέχεια και πρέπει όλοι να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνει ο Μπαρτζώκας».

Για την επόμενη μέρα μετά τη Βιτόρια ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου τόνισε «καμία ομάδα δεν μπορεί να αποτελέσει σάκο του μποξ σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός στο ΣΕΦ με τη Μάλαγα και να πάρει το ματς. Δεν γίνεται να κάνεις κάποια προγνωστικά για τη συνέχεια αφού έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ξεκινώντας βέβαια με την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, όπου είναι το πρώτο τεστ. Εκεί πρέπει ο κόουτς να εμπιστευτεί και τα νέα παιδιά και παράλληλα να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες. Πρέπει να νιώθουν αυτά τα παιδιά πως τους υπολογίζει ο τεχνικός τους».

Τέλος, ο Αργύρης Καμπούρης αναφερόμενος για την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ και τους φίλαθλους των Θρύλου υπογράμμισε: «Ο κόσμος πλέον δίνει βροντερό “παρών” στο ΣΕΦ και βοηθάει την ομάδα από κοντά. Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ, προσπαθούν πάντα παρά τα κακά αποτελέσματα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το εκτιμούν αυτό».

«Ένας σουτέρ δεν ξεχνάει το πώς να εκτελεί»

Στη Βιτόρια, ο Θρύλος ήταν «καυτός» έξω από τα 6,75μ, και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να πάρει ώθηση στο ματς. Ο Αργύρης Καμπούρης αναφερόμενος στα τρίποντα του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Είναι θετικό να μπαίνουν τα σουτ αυτά. Οπως λέμε και εμείς στο μπάσκετ, αν βρεθείς σε καλή βραδιά εκεί μπορείς να σκοτώσεις τον αντίπαλο. Ολα παίζουν ρόλο σε ένα ματς και από τη στιγμή που οι παίκτες το πίστεψαν τότε τα πάντα πήγαν καλά. Ένας σουτέρ δεν ξεχνάει το πώς να εκτελεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SafariTabCount: Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SafariTabCount: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ