2014-01-28 00:05:08
Φωτογραφία για Δική του πρόταση για τον ΕΟΠΥΥ κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ
Νέος «πονοκέφαλος» στην κυβέρνηση για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Στο «παρά πέντε» της έναρξης της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η οποία αρχίζει αύριο Τρίτη, και αφού το ΠΑΣΟΚ ήδη προβάλει την πλήρη αντίθεσή του στην πρόταση απελευθέρωσης της πώλησης μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, η Χαριλάου Τρικούπη κατέθεσε σήμερα Δευτέρα τη δική της πρόταση για το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας είπε ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας ήταν ενας «σκελετός», στον οποίο οι ίδιοι με τη δική τους πρόταση βάζουν τη σάρκα.

Ο κ. Ρήγας διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για αιφνιδιασμό ούτε για αντιπαράθεση με το υπουργείο Υγείας, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για ανταπόκριση στο κάλεσμα του ίδιου του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση που είχε με τον Επιστημονικό Σύλλογο των ιατρών του ΕΟΠΥΥ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ξύπνησε» η Αίτνα [video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ξύπνησε» η Αίτνα [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ