2014-01-28 00:18:28
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Πρόγνωση επόμενων ημερών

Τρίτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους και κατά περιόδους έντονα.

Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν δυτικούς βορειοδυτικούς. Στα ανατολικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα νότια.

Τέταρτη

Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Πηγή: real
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ